logo

JoomFish language selector

Ελληνικά (GR)English (UK)

Βιολογικά Τυροκομικά Προϊόντα

 

Βιολογικά Τυριά

  • 2506 
    Φέτα ΠΟΠ Εύφορης Γης Tαπερ BIO

    Η φέτα είναι ένα μαλακό λευκό τυρί που ωριμάζει και φυλάσσεται σε άλμη για τουλάχιστον 2 μήνες. Παρασκευάζεται από πρόβειο ή αιγοπρόβειο γάλα στην περιοχή της Πελοποννήσου. Έχει ελαφρώς αλμυρή και ξινή γεύση και φυσικό λευκό χρώμα. Βιολογικό προϊόν από γάλα προβάτων και αιγών που βοσκούν με τον παραδοσιακό τρόπο. Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο τυρί, σαγανάκι ή ακόμα για σαλάτες και πίτες. ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ 52.9%, ΛΙΠΑΡΑ 26.2% , ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ 16.7%, ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΛΑΤΟΣ 2.9% ΚΑΙ pH 4,4. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΤΑΠΕΡ ΤΩΝ 400ΓΡ.

  • 2507 
    Φέτα ΠΟΠ Εύφορης Γης Vacuum BIO

    Η φέτα είναι ένα μαλακό λευκό τυρί που ωριμάζει και φυλάσσεται σε άλμη για τουλάχιστον 2 μήνες. Παρασκευάζεται από πρόβειο ή αιγοπρόβειο γάλα στην περιοχή της Πελοποννήσου. Έχει ελαφρώς αλμυρή και ξινή γεύση και φυσικό λευκό χρώμα. Βιολογικό προϊόν από γάλα προβάτων και αιγών που βοσκούν με τον παραδοσιακό τρόπο. Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο τυρί, σαγανάκι ή ακόμα για σαλάτες και πίτες. ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ 52.9%, ΛΙΠΑΡΑ 26.2% , ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ 16.7%, ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΛΑΤΟΣ 2.9% ΚΑΙ pH 4,4. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 200ΓΡ. ΣΕ ΚΕΝΟ ΑΕΡΑ.

  • 2508 
    Φέτα Light 12% Εύφορης ΓηςTαπερ BIO

    Η Ελαφριά Φέτα Light «Εύφορης Γης», με μόνο 12% λιπαρά για μια ισορροπημένη διατροφή, υπόσχεται αξέχαστη γεύση με ακόμα λιγότερες θερμίδες! ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ 56%. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΤΑΠΕΡ ΤΩΝ 400ΓΡ. Σε 30γρ. περιέχονται: 64,65kcal, 3,6γρ. λιπαρά, 2,4γρ. υδατάνθρακες, 0,6γρ πρωτεΐνες.

  • 2509 
    Φέτα Light 12% Εύφορης ΓηςVacuum BIO

    Η Ελαφριά Φέτα Light «Εύφορης Γης», με μόνο 12% λιπαρά για μια ισορροπημένη διατροφή, υπόσχεται αξέχαστη γεύση με ακόμα λιγότερες θερμίδες! ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ 56%. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ 200ΓΡ ΣΕ ΚΕΝΟ ΑΕΡΑ. Σε 30γρ. περιέχονται: 64,65kcal, 3,6γρ. λιπαρά, 2,4γρ. υδατάνθρακες, 0,6γρ πρωτεΐνες.

  • 2510 
    Κατσικίσιο Τυρί Εύφορης Γης Tαπερ ΒΙΟ

    Το εύπεπτο και ελαφρύ Κατσικίσιο τυρί «Εύφορης Γης» παρασκευάζεται από βιολογικό ελληνικό κατσικίσιο γάλα για τους λάτρεις του είδους! Ωριμάζει και φυλάσσεται σε άλμη για τουλάχιστον 2 μήνες. Παρασκευάζεται από κατσικίσιο γάλα στην περιοχή της Πελοποννήσου. Έχει ελαφρώς αλμυρή και ξινή γεύση και φυσικό λευκό χρώμα. Βιολογικό προϊόν από γάλα κατσικών που βοσκούν με τον παραδοσιακό τρόπο. Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο τυρί, σαγανάκι ή ακόμα για σαλάτες και πίτες. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΤΑΠΕΡ ΤΩΝ 400ΓΡ.

  • 2511 
    Κατσικίσιο Τυρί Εύφορης ΓηςVacuum

    Το εύπεπτο και ελαφρύ Κατσικίσιο τυρί «Εύφορης Γής» παρασκευάζεται από βιολογικό ελληνικό κατσικίσιο γάλα για τους λάτρεις του είδους! Ωριμάζει και φυλάσσεται σε άλμη για τουλάχιστον 2 μήνες. Παρασκευάζεται από κατσικίσιο γάλα στην περιοχή της Πελοποννήσου. Έχει ελαφρώς αλμυρή και ξινή γεύση και φυσικό λευκό χρώμα. Βιολογικό προϊόν από γάλα κατσικών που βοσκούν με τον παραδοσιακό τρόπο. Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο τυρί, σαγανάκι ή ακόμα για σαλάτες και πίτες ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ 200ΓΡ. ΣΕ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ.

  • 2512 
    Γραβιέρα Από Αιγοπρόβειο Γάλα Εύφορης Γης ΒΙΟ Vacuum

    Η Γραβιέρα είναι παραδοσιακό κίτρινο σκληρό τυρί με επιδερμίδα. Παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο γάλα και θεωρείται τυρί υψηλής ποιότητας. Είναι ένα τυρί με ελαφρώς γλυκιά γεύση και ευχάριστες ιδιότητες που ωριμάζει επί τουλάχιστον 3 μήνες. Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο τυρί, σε σαλάτες αλλά και τριμμένο για λαχταριστές μακαρονάδες! Κυριολεκτικά συνδυάζεται με τα πάντα και είναι ιδανική για υγιεινά σάντουιτς ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ.

  • 2513 
    Γραβιέρα Κατσικίσια Εύφορης Γης ΒΙΟ Vacuum

    Η Κατσικίσια Γραβιέρα είναι παραδοσιακό κίτρινο σκληρό τυρί με επιδερμίδα. Παρασκευάζεται από κατσικίσιο γάλα και θεωρείται τυρί υψηλής ποιότητας. Είναι ένα τυρί με ελαφρώς γλυκιά γεύση και ευχάριστες ιδιότητες που ωριμάζει επί τουλάχιστον 3 μήνες. Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο τυρί, σε σαλάτες αλλά και τριμμένο για λαχταριστές μακαρονάδες! Κυριολεκτικά συνδυάζεται με τα πάντα και είναι ιδανική για υγιεινά σάντουιτς. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ.

  • 2516 
    Κασέρι Μυτιλήνης ΒΙΟ Vacuum 400g

    Πρόκειται για ένα παραδοσιακό ημίσκληρο ελληνικό τυρί που παρασκευάζεται από βιολογικό πρόβειο και κατσικίσιο γάλα χρησιμοποιώντας την μέθοδο της “πάστα φιλάτα” η οποία προήλθε από την Ιταλία αιώνες πριν. Είναι συμπαγές τυρί, χωρίς τρύπες. Παράγεται στη Μυτιλήνη. Έχει ελαφρύ άρωμα και μαλακή υφή. Μπορείτε να το δοκιμάσετε ως επιτραπέζιο τυρί, ως σνακ ή ακόμα και για να φτιάξετε κασερόπιτες, άλλες πίτες, αλλά και πολύ ξεχωριστές πίτσες. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ 400ΓΡ ΣΕ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ.

  • 2519 
    Λαδοτύρι Μυτιλήνης ΒΙΟ Vacuum 200g

    Το Λαδοτύρι Μυτιλήνης είναι ένα παραδοσιακό σκληρό τυρί που παράγεται αποκλειστικά στο νησί της Λέσβου, από βιολογικό αιγοπρόβειο γάλα. Το γνήσιο Λαδοτύρι διαθέτει μεστή, πικάντικη, αλμυρή γεύση και έντονο άρωμα. Ωριμάζει και συντηρείται μέσα σε λάδι, γεγονός στο οποίο οφείλει και το όνομά του. Καταναλώνεται συχνά ως επιτραπέζιο τυρί. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ 200γρ ΣΕ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ.

  • 2520 
    Κεφαλοτύρι Μυτιλήνης ΒΙΟ Vacuum 450g

    Το Κεφαλοτύρι Μυτιλήνης παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο βιολογικό γάλα στο νησί της Λέσβου. Είναι το αρχαιότερο από τα παραδοσιακά, ελληνικά, σκληρά τυριά. Διαθέτει μια αλμυρή, πικάντικη γεύση και ένα ευχάριστο άρωμα που αποκτιέται χάρη στην ωρίμανση που υφίσταται επί τρεις ολόκληρους μήνες Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο τυρί, τριμμένο σε λαχταριστές μακαρονάδες, σε πίτες και σε χίλιες δυο άλλες νοστιμότατες συνταγές. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ 450g ΣΕ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ.

Είναι γνωστό ότι η τέχνη της τυροκομίας στην Ελλάδα έχει τις ρίζες της σε παραδόσεις αιώνων. Σύμφωνα με την Eλληνική Mυθολογία ήταν ο γιος του Απόλλωνα και της Κυρήνης, o Αρισταίος, που πρώτος στάλθηκε στους ανθρώπους από τους θεούς για να τους διδάξει τα μυστικά της πολύτιμης αυτής τεχνικής.

Η ιστορία όμως δεν σταματά εδώ! Πληθώρα αρχαίων κειμένων, συμπεριλαμβανομένων αυτών του Ομήρου, έρχονται να στοιχειοθετήσουν πως στην πραγματικότητα, οι αρχαιότερες από τις ελληνικές, παραδοσιακές ποικιλίες τυριών, όπως το κεφαλοτύρι, το κασέρι και η φέτα, υπάρχουν στον ελληνικό κόσμο εδώ και έξι χιλιάδες περίπου χρόνια.

Για αυτό το λόγο σήμερα, πολλές από αυτές τις ποικιλίες βρίσκονται υπό την προστασία της Ε.Ε., σύμφωνα με τη νομοθεσία ΠΟΠ (Προστασία Ονομασίας Προέλευσης), ώστε να διαφυλαχτεί η αρχαιότατη αυτή παράδοση.

Τα τυριά της Παμφόρου Γαίας παρασκευάζονται ακολουθώντας τις παραδοσιακές τεχνικές προδιαγραφές, με αγνό, βιολογικό γάλα από ζώα που βοσκούν στην Πελοπόννησο και στις ορεινές περιοχές ελληνικών νησιών, όπως η Χίος και η Μυτιλήνη. Η τροφή τους αποτελείται αποκλειστικά από άγρια χόρτα στα οποία αποφεύγεται αυστηρά η χρήση χημικών λιπασμάτων και εντομοκτόνων.

Μία δοκιμή μόνο θα είναι αρκετή για να σας πείσει για την ασύγκριτη ποιότητα και την και την απαράμιλλη γεύση τους.!

Find Us on Facebook

Facebook Image

Designed by

Copyright

Copyright Πάμφορος Γαία 2013 Designed by: WeLoveSites Temlate by: ThemeXperts

SiteLock